Film

Skribent

Alexander Kardelo

19 november 2021 | 10:37

Scarlett Johansson har ett hemligt Marvel-projekt på gång

Och det har ingenting med Black Widow att göra…
Scarlett Johansson är på väg tillbaka till Marvels universum, den här gången som producent. Studiochefen Kevin Feige avslöjar för Deadline att skådespelerskan ska producera ”ett topphemligt Marvel Studios-projekt”.

Inga andra detaljer i övrigt, men satsningen (film eller serie, vi har ingen aning) har ingenting med hennes karaktär Black Widow att göra.

- Scarlett har lånat ut sin talang och stjärnstatus till Marvel Cinematic Universe i över tio år. Jag är extremt tacksam att hon har valt att spela en nyckelroll så länge. Att jobba med henne har varit ett av min karriärs mest minnesvärda samarbeten, säger Feige.

Anledningen till alla lovord? Under onsdagskvällen tog Scarlett Johansson emot priset American Cinematheque Award under en gala i Los Angeles. På plats bland talarna fanns också gamla Avengers-kollegor Chris Evans och Robert Downey Jr, skådespelaren Thomasin McKenzie ("Jojo Rabbit") och regissören Jon Favreau ("Iron Man 2"), med flera.
 
Se trailern till "Black Widow" med Scarlett Johansson:
 
 
Johansson skapade rubriker tidigare i år när hon bråkade med Disney om uteblivna intäkter, sedan filmen "Black Widow" släpptes på streaming samtidigt som bio. 40 miljoner dollar rikare är hon nu uppenbarligen åter på god fot med Disney och Marvel, och redo för nya uppdrag.
| 19 november 2021 10:37 |