Serie

Skribent

Alexander Svensson

10 september 2023 | 17:00

Säsong 2 av "The Last of Us" har hittat skurken Abby

Den kontroversiella karaktären Abby är bekräftad för säsong 2 av "The Last of Us", och en skådespelare har blivit castad i rollen. Men vem har det blivit?
För alla som spelat “The Last of Us: Part 2” är Abby ett bekant namn. Utan att spoila något (och det finns en hel del att spoila!) så är hon spelets stora antagonist, och utsätter Joel och Ellie för svåra prövningar. Att hon blir en central figur i den andra säsongen av tv-serien “The Last of Us” är ingen överraskning. 

Enligt Los Angeles Times har “The Last of Us”-showrunnern Craig Mazin redan hittat en skådespelare för tv-versionen av Abby, men vem han valt är än så länge höljt i dunkel. Det får vi veta när Hollywoodstrejken blåst över.
 
Ett av de galnare ryktena som svävar runt på internet är att ingen mindre än Florence Pugh blivit erbjuden rollen, men det ska nog tas med en rejäl nypa salt. Ett annat namn det ryktas om är Shannon Berry, känd från Amazon Prime-serien "The Wilds". 
 

Det vi vet med säkerhet är att produktionen av säsong 2 av “The Last of Us” kommer att återupptas så fort Hollywoodstrejken tillåter. Pedro Pascal och Bella Ramsey återvänder som Joel och Ellie, i sällskap med vem som än spelar Abby. 
| 10 september 2023 17:00 |