Serie

Skribent

Alexander Svensson

10 mars 2024 | 16:30

Säsong 2 av "Peacemaker" spelas in i sommar

Saker börjar hända i nya DCU.
James Gunn har som bekant börjat spela in “Superman”, som ska bli det storslagna startskottet för DCs nya filmuniversum, DCU. Men andra projekt börjar också närma sig startlinjen, och ett av dem är säsong 2 av “Peacemaker”.
 
“Peacemaker”, som skapades av James Gunn har sedan första säsongens premiär 2022 stått på paus medan cheferna på Warner Bros möblerade om inne hos DC. Men nu när dammet lagt sig har Gunn skrivit manus till andra säsongen parallellt med förarbetet kring “Superman”, och snart är serien redo att spelas in. Enligt Jennifer Holland, som spelar Emilia Harcourt i serien och dessutom är gift med James Gunn så kommer kamerorna börja rulla i sommar. James Gunn har i vanlig ordning bekräftat det hela på Instagram:
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av James Gunn (@jamesgunn)

 
Så sammanfattningsvis: Säsong 2 av "Peacemaker" spelas in i sommar, men Gunn kommer bara att regissera några av avsnitten (han har dock skrivit allihop). "Waller", spinoff-serien med fokus på Viola Davis karaktär Amanda Waller, är också på gång, men tanken är nu att den ska släppas efter "Peacemaker".
 
Jennifer Holland som Emilia Harcourt i säsong 1 av "Peacemaker".
 
Vad vi vet sedan tidigare är att vi i säsong 2 av “Peacemaker” kommer få återse John Cena som Christopher Smith/Peacemaker. Även Freddie Stroma, Danielle Brooks och såklart Jennifer Holland själv väntas återvända till sina roller.
 
Vad den nya säsongen kommer handla om vet vi inte, men till skillnad från den första säsongen så kommer den andra att utspela sig i det nya DCU. Exakt hur det är tänkt att gå till har James Gunn inte velat avslöja. Men med tanke på att inspelningen enligt Holland börjar i sommar så kanske det inte är alltför lång tid kvar innan vi får veta mer.
 
Ser du fram emot säsong 2 av "Peacemaker"?
| 10 mars 2024 16:30 |