Serie

Skribent

Erika Jarhed

27 februari 2023 | 14:30

Skådespelaren utlovar ännu mer sex i "Sex/Life" säsong 2

Premiären för andra säsongen av "Sex/Life" närmar sig på Netflix och huvudrollsinnehavaren Sarah Shahi berättar vad vi kan förvänta oss.
2021 släpptes första säsongen av "Sex/Life" på Netflix och över 67 miljoner hushåll streamade serien de fyra första veckorna. Inte långt därefter förnyades serien med ytterligare en säsong, som får premiär nu på torsdag 2 mars.
 
Vad kan vi då förvänta oss av säsong två? Enligt skådespelaren Sarah Shahi exakt samma sak - sex, sex och mera sex.
 
- Det är mycket, det kommer vara ännu mer sexscener i den andra säsongen. Det är ju läskigt och man är sårbar. Men jag bad om riktigt fin belysning, skojar skådespelaren.
 
Sarah Shahi och Adam Demos i "Sex/Life" - som också är ett par i verkliga livet.
 
På Netflix sida Tudum skriver man att säsong 2 komma att fortsätta att utforska "kvinnlig identitet och begär", vilket Stacy Rukeyser, producent för serien, berättar mer om.
 
- Det är det vi gillar med "Sex/Life" - det ska vara ett stort, djärvt och obotligt utforskande av kvinnligt begär och en spännande chans att berätta sanningen om våra liv och de val vi alla gör i relationer, familj, karriär och identitet. Den här säsongen är en saga, full av hopp och kärlek och "andra chanser". Vi slutar aldrig fråga oss själv "tänk om", och våra karaktärer slutar aldrig sträva efter att skapa det liv (och sexliv) som de drömmer om.
 
Serien handlar om Billie (Sarah Shahi) som lever ett svenssonliv med sin stiliga man Cooper (Mike Vogel). Tillsammans har de det ultimata drömlivet med både hus och barn. Men Billie känner inte igen sig själv. Hon saknar sin passionerade relation till sin ungdomskärlek Brad (Adam Demos) som delvis gav henne bra sex, men också mycket hjärtesorg. Självfallet återvänder Brad, vilket totalt vänder upp och ned på Billies liv. Frågan blir - är du team Cooper eller team Brad?
 
I andra säsongen återvänder skådespelarna som utgör triangeldramat, men vi kommer också att få se några nya ansikten. Bland annat Cleo Anthony ("She's Gotta Have It"), Wallis Day ("Batwoman") och Craig Bierko ("Scary Movie 4"), men vilka roller de ska spela har man än så länge hållit inne på.
 
För er som är väl gedigna fans, men som behöver en påminnelse om hur första säsongen avslutades, så är vi här för att hjälpa dig (varning för spoiler!). Billie har bestämt sig för att stanna hos sin man Cooper och gör allt för att passa in i livet som hustru och mamma i Connecticut. Men hur hon än försöker räcker inte svenssonlivet till. Hon flyr till Brad i New York City, och säger att hon inte har någon tanke på att skilja sig, men att hon behöver... lite sällskap då och då. Det hon inte vet är att hennes man spårar henne mobiltelefon och vet exakt vart hon är. 
 
Troligtvis kan vi förvänta oss mer ut av osunda relationer, toxisk maskulinitet och sex i mängder helt enkelt.
 
Andra säsongen har sin premiär 2 mars på Netflix.
| 27 februari 2023 14:30 |