Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

17 juli 2015 | 22:30

Sam Raimi om Spider-Man

Om han sett de två "Amazing Spider-Man"-filmerna, och vad han tyckte om dem.
Sam Raimi hjälpte onekligen till att forma filmhistorien när han nästan på egen hand gjorde superhjältefilmer coolt under början av 2000-talet med sina "Spider-Man"-filmer (minus den sista kanske). Som bekant fick han aldrig chansen att göra sin planerade fjärde film i serien (som skulle haft John Malkovich som Vulture) innan Sony bestämde sig för att reboota karaktären.

Nu har det snart blivit dags för den tredje versionen av Spindelmannen på kort tid, och med anledning av detta fick Raimi under Comic-Con frågan om han sett Marc Webbs "The Amazing Spider-Man"-filmer, och om han gillar inriktningen som de nya filmerna, med Tom Holland i huvudrollen, kommer att ha.

- Jag har sett båda och de är väldigt bra. Och angående inriktningen för de nya är jag glad att Marvel tar historien till high school. Jag tror att det kommer vara uppfriskande, och precis i linje med mina favorit-Spindelmannen-tidningar. Jag har stort förtroende för att de verkligen vet vad de gör. Svårigheterna som uppstår i high school är så unika för en superhjälte. Det är unikt och det är vad Spindelmannen handlar om, så att de kommer utforska den delen av karaktären är väldigt spännande.

Tom Hollands Spider-Man kommer göra sitt första framträdande i "Captain America: Civil War" nästa år, innan han får en helt egen film år 2017.

Gillade du Sam Raimis "Spider-Man"-filmer?
| 17 juli 2015 22:30 |