Serie

Skribent

MovieZine

12 juni 2021 | 15:00

Så tyckte läsarna om "Loki"-premiären på Disney+

Som en intressant blandning av "Doctor Who" och "Liftarens guide till galaxen", enligt MovieZines läsare.
I veckan premiärvisades nya Marvel-serien "Loki" på Disney+. Tom Hiddleston återvänder i rollen som skurken, som nu berövats sina gudakrafter och måste hjälpa en tidsresande agentur att få ordning på kaotiska tidslinjer.
 
Men vad tycker tittarna om premiäravsnittet? Vi frågade våra läsare och fick mestadels positiva, om än något ljumna omdömen.
 
 
"Tyckte det var en lovande inledning, med en scenografi som känns oerhört intressant och uttänkt. Tom gör en stark insats liksom Owen Wilson. Känns definitivt som ett avsnitt som sätter upp premissen för resten av säsongen. Jag gillar att vi får dyka ner lite djupare i de karaktärer som är lite vid sidan om Avengers." - Kajsa B.

"Kul att få se Time Variance Authority i MCU. Älskade konceptet, älskade musiken. Är riktigt hypead på mer! Gillade verkligen duon Wilson + Hiddleston." - Rickard P.

"Ja det var ett väldigt starkt pilotavsnitt. Blev genast intresserad av den och vill gärna se mer." - Kim S.

"Väldigt lovande! Som en intressant blandning av Doctor Who och Liftarens guide till Galaxen. Ser med spänning fram emot kommande avsnitt" - Marcus A.
 
 
"Ja helt okej enligt mig men hoppas verkligen på mer fartfyllt senare!" - Adam C.

"Nej. Hoppas det blir bättre." - Andreas P.

"Tyckte tidspatrullerna var lite löjliga, såg ut som medelåldersmänniskor påväg mot maskerad. Annars bra!" - Jonathan L.

"Jag gillade inte första avsnittet jättemycket. Det var helt ok, men alldeles för mycket exposition. Jag hade föredragit lite mer action, som att Loki får ge sig i strid med en variant av sig själv." - Peter B.

"Jag gillar verkligen Tom Hiddleston som Loki, men jag är rädd att serien är för fånig för min smak, och risken är överhängande att de inte lyckas knyta ihop tidsresandet på ett logiskt sätt. Jag ger den dock en chans, ett par avsnitt, till. Kanske tar den sig, likt Wandavision som var rent gräslig inledningsvis." - Björn M.

"Jag tyckte det var bra, vill ha meeeer!" - Sarah S.
 
ANNONS: Streama "Loki" och andra Marvel-serier och -filmer på Disney+. Ett abonnemang kostar 89 kr i månaden eller 890 kr för ett helår. Läs mer på disneyplus.com.
 
Vad tyckte du om premiäravsnittet? Kommentera nedan.
| 12 juni 2021 15:00 |