Film

Skribent

MovieZine

29 juli 2021 | 23:00

Så ser du "Jungle Cruise" på Disney+

Äventyrsfilmen med Dwayne Johnson och Emily Blunt är den senaste att erbjudas med Premier Access på Disney Plus. (Artikeln innehåller sponsrade länkar.)
Äventyrsfilmen "Jungle Cruise" är Disneys senaste storfilm att erbjudas på bio samtidigt som streaming. Från och med fredag blir filmen tillgänglig på den egna plattformen Disney+ mot en extra kostnad.

För att låsa upp filmen behöver du dels lösa ett abonnemang på Disney+, dels tillkommer en engångsavgift på 249 kronor. Läs mer på disneyplus.com...
 

Premier Access - så funkar det

 
1. Skaffa ett abonnemang på Disney+ för 89 kronor

2. Leta upp "Jungle Cruise" och köp Premier Access för 249 kronor

3. Börja streama!

När du väl köpt "Jungle Cruise" så behåller du den under ditt abonnemang så länge du förblir medlem. Filmen kan ses hur många gånger som helst och av alla profiler som delar på ditt konto.

"Jungle Cruise" blir tillgänglig för alla prenumeranter på Disney+ utan extra kostnad den 12 november.
 
 

Om filmen

 
Följ med favoriterna Dwayne Johnson och Emily Blunt på äventyr i "Jungle Cruise", en uppsluppen adrenalinkick längs Amazonfloden. Den djärva upptäcktsresanden Dr. Lily Houghton reser från London i England till Amazonas djungel och anlitar skepparen Frank Wolffs tvivelaktiga tjänster för att guida henne längs floden på La Quila, hans skrangliga men charmiga båt. Lily är fast besluten att hitta ett urgammalt träd med unika helande förmågor, och den osannolika duon möter oräkneliga faror längs vägen.
 
| 29 juli 2021 23:00 |