Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

25 juli 2014 | 20:00

Så lyder folkets dom över "Constantine"-piloten

NBC visade upp pilotavsnittet av sin stora höstsatsning, DC Comics-serien "Constantine", på den pågående Comic-Con-mässan i San Diego.
Entertainment Weekly var där och förhörde besökarna efteråt om vad de  fick för första intryck av "Constantine". Och det blev en blandad kompott av åsikter som levererades.

- Jag gillade den. Den hade definitivt samma känsla som seriealbumen, sade Will, 45, från San Diego. 

Kyle, 34, från Phoenix hade redan tröttnat på ämnet.

- De behöver hitta en annan nisch i det magiska universumet, det här med änglar och demoner är gjort. De tar upp samma sak som vi sett om och om igen till leda både i TV och på film. 

- Men de fick verkligen till Constantine-karaktären.

Den görs av walesiske skådespelaren Matt Ryan. Hans porträtt av titelrollen, John Constantine, fick också den både ris och ros.

- Piloten var grym. Bra rollbesatt. Han verkade vara riktigt badass, och jag är ett stort David Goyer-fan, så det verkade mycket lovande, sade Andy, 20.

- Jag gillade inte huvudpersonen. Jag tycker han försöker för mycket att vara den coole killen, den som bara "jag har de här problemen i mitt liv men jag bryr mig inte". Keanu Reeves gjorde rollen bättre - och då är det Keanu Reeves vi talar om, sade Murray, 38, från Los Angeles.

Fler recensioner - då även av professionella kritiker - lär komma när premiären den 24 oktober närmar sig. Förhoppningsvis vet vi då också om någon svensk kanal tänkt visa den.
| 25 juli 2014 20:00 |