Film

Skribent

MovieZine

30 november 2021 | 12:00

Så kunde Jason Momoa ha sett ut i "The Crow"

Vad hände egentligen med Corin Hardys planerade reboot?
Den mörka fantasythrillern "The Crow" från 1994 var nära att få en reboot häromåret, med ingen mindre än Jason Momoa i huvudrollen som den hämndlystne dödsängeln.

Projektet föll isär på grund av "kreativa meningsskillnader". Det sägs att Momoa och regissören Corin Hardy ("The Nun") inte kom överens om bland annat filmens budget med producenten Samuel Hadida, som sitter på rättigheterna och pengarna. Momoa har kallat "The Crow" för sin drömroll, men nu är det högst osannolikt om han någonsin får en andra chans.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Momoa och Hardy.
 
"Jag visste från början att en ny version av "The Crow" inte skulle passa alla, för det är så pass älskad film. Men jag har gett allt under de senaste 3,5 åren för att försöka skapa något som hedrar originalet, från James O'Barrs grafiska roman till Alex Proyas film, med stor respekt till Brandon Lee (...) Vi kom så nära. Men ibland måste man ta svåra beslut och igår valde jag att släppa det här mörka och emotionella drömprojektet", skrev Corin Hardy på Instagram sommaren 2018.
 
Nu kan vi iallafall gotta oss åt några testklipp som visar "Aquaman"-stjärnan i den ikoniska, svartvita "The Crow"-sminkningen. Kort men riktigt lovande, eller vad tycker ni?
 
 
Hade ni velat se Jason Momoa i en ny "The Crow"? Tyck till nedan.
| 30 november 2021 12:00 |