Film

Skribent

Viktor Jerner

6 juni 2016 | 22:00

Så här kunde Black Panther ha sett ut i Marvels "Civil War"

Kolla in ett gäng riktigt balla konceptbilder.
Anthony & Joe Russos "Captain America: Civil War" möttes av väldigt varm och positiv kritik när den landade på biografer världen över för drygt en månad sedan. En av de delar i filmen som uppskattades allra mest av många (inklusive mig själv) var Chadwick Bosemans insats som Black Panther, en frisk fläkt i en film som är fylld till bredden med karaktärer som vi redan har sett i 3-5 filmer.

Även designen av karaktären tycker jag att Marvel-gänget har lyckats väldigt bra med, men kan det eventuellt vara så att det till och med kunde ha blivit ännu bättre? Det verkar så, för idag så släpptes ett gäng tidiga konceptbilder från designern Jerad S. Marantz och de är så imponerande att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Kolla in: 
Min spontana reaktion: wow! Den här designen överträffar den vi fick se i filmen på alla sätt och vis, enligt mig. Jag älskar verkligen den djuriska och mer "skitiga" känslan i konceptbilderna och gillar att man har slopat "halsbandet" och silverdetaljerna. Vibbarna går åt någon sorts övermänsklig, livsfarlig och kanske till och med utomjordisk varelse snarare än en man i tight tygdräkt. Missförstå mig inte, det ser bra ut även i filmen, men detta är onekligen några nivåer högre. 

Vilken design föredrar ni? 
| 6 juni 2016 22:00 |