Serie

Skribent

MovieZine

16 mars 2021 | 13:45

Så blir nya säsongen av "Mäklarna" med Kjell Bergqvist

SVT-succén "Mäklarna" kommer tillbaka med en reboot på Discovery+ i vår. Här är allt du behöver veta.
Det har gått femton år, men den sjavige mäklaren Kaj Modin (Kjell Bergqvist) gnetar vidare på Hagamäklarna. Den svarta komedin "Mäklarna" som blev en stor tittarsuccé på SVT år 2006 gör nu comeback på Discovery+.

Precis som då återser vi förutom Kaj även Vilma (Cecilia Frode) och Kajs exfru Maggan, spelad av Lotta Tejle. Ny på Hagamäklarna är även 20-årige praktikanten Kevin (William Spetz).
 
 
Kaj Modin är fortfarande en slashas som ljuger, bedrar och misslyckas med det mesta. Men Kaj börjar bli till åren och vill casha in, och bestämmer sig därför för att utöka styrkan. Han har redan fått praktikanten Kevin gratis av Arbetsförmedlingen, så nästa steg blir att anställa en VD som kan sköta mäklarfirman.

Kajs före detta adept och kollega Vilma hör av sig, vill ha jobbet, och får det. Om valet av VD visar sig klokt? Såklart det inte gör. Allt går i botten direkt, och för att rädda jobben och Kajs pension så kämpar nu den udda trion Kaj, Vilma och Kevin för att få Hagamäklarna på fötter igen.
 
 
"Mäklarna" regisseras av Patrik Eklund och manus är även denna gång signerat Ulf Malmros. Serien får premiär på Discovery+ den 7 maj.
| 16 mars 2021 13:45 |