RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

17 november 2016 | 08:30

Så blir de nya karaktärerna i ”Star Wars: Episode VIII”

Nu vet vi lite mer kring vem Laura Dern och Benicio del Toro spelar.
Disney och Lucasfilm har lovat oss en Star Wars-film om året, vilket innebär ett stadigt flöde av castingrykten, läckta bilder och andra smaskiga detaljer under en låååång tid framöver.

Sajten MakingStarWars.net har skakat fram lite ny info kring tre nya karaktärer i Rian Johnsons ”Star Wars: Episode VIII”, som släpps vintern 2017. Allt är än så länge obekräftade rykten, men iallafall bland det första vi hör om Benicio del Toro, Kelly Marie Tran och Laura Derns roller i filmen.

Benicio del Toro beskrivs som en klassisk ”mannen i svart”. Han är farlig, och ja, han går klädd i svart. Det är inte säkert att han är skurken i filmen, åtminstone ser inte de andra karaktärerna honom som en skurk - till en början iallafall. Han ska iallafall ha kopplingar till ett casino som finns med i filmen. 

Laura Derns karaktär kallas ”den mest bombastiska av de nya karaktärerna”. Hon ska vara aristokratisk med en unik look: fina klänningar och en rosa frisyr får henne att se ut som om ”The Hunger Games” mötte ”Star Wars”-prequels. 

Nykomlingen Kelly Marie Tran ska vara Laura Derns raka motsats, en tjej med ”helt vanligt utseende” men som tydligen befinner sig i ”en riktigt cool situation”. Hon kommer spendera mycket tid med John Boyegas Finn.

"Star Wars: Episode VIII" har planerad biopremiär 15 december 2017.

Förutsatt att ovanstående stämmer, vem blir ni mest nyfikna på i Star Wars-uppföljaren? Kommentera nedan.
| 17 november 2016 08:30 |