RYKTE

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

25 juli 2023 | 16:00

"Spider-Man 4" med Tobey Maguire kan bli verklighet

Tror man Sandmans ord kan Sam Raimis omtyckta trilogi få en väl marinerad uppföljare.
Ingen mindre än självaste Sandman, Thomas Haden Church från “Spider-Man 3”, bekräftar rykten och snack om att en uppföljare till Sam Raimis filmtrilogi eventuellt kan vara under utveckling.
 
Tobey Maguire som spelade Spider-Man mellan 2002-2007 återvände till rollen för första gången på 14 år i dundersuccén “Spider-Man: No Way Home” tillsammans med Tom Holland och Andrew Garfield.
 
Sen dess har fans velat se en fortsättning på både Maguires och Garfields äventyr på ett eller annat sätt. I Maguires fall kan det bli en fortsättning - om man ska tro Church som också spelade Sandman i “Spider-Man: No Way Home”. I en intervju med ComicBook.com säger Church:
 
- Jag har hört rykten... att Sam Raimi ska göra en till “Spider-Man” med Tobey. Och om det händer skulle jag åtminstone vilja göra en cameo.
 
 
Även Maguire är öppen för en comeback i rollen. I en intervju med Marvel.com har han sagt att "om de ringer och frågar, skulle jag självklart säga ja!"
 

Sony har inte bekräftat ryktet

 
Sony Pictures har varit knäpptysta om projektet, men man får inte glömma den pågående strejken som just nu håller Hollywood i ett järngrepp och hindrar skådespelare från att skriva på filmer och avtal. Om filmen nu hade varit under utveckling är det bara Raimi som hade varit ombord då strejken även hindrar potentiella manus från att skrivas och justeras.
 
Dock ska man inte underskatta “the element of surprise” som resulterade i den enorma succén “Spider-Man: No Way Home” blev, och om Sony Pictures nu planerar en fortsättning på Raimis trilogi är det inte omöjligt att detta sker i hemlighet bakom lås och bom.
 
Skulle du vilja de en fjärde film med Maguire som Spider-Man?
| 25 juli 2023 16:00 |