Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 mars 2019 | 12:00

Ryan Reynolds kunde ha spelat Drake i "Uncharted"

Joe Carnahan avslöjar detaljer om "Uncharted"-filmatiseringen som aldrig blev av.
Trots att "Uncharted"-spelen är enormt populära, verkar det vara svårt att få fart på en filmatisering. Genom åren har flera regissörer kommit och gått, och ett antal Hollywood-skådespelare har varit påtänkta till huvudrollen som actionhjälten Nathan Drake.

I en ny intervju avslöjar Joe Carnahan ("The A-Team") att han hade planer för en barnförbjuden version med Ryan Reynolds i rollen.

- Den var definitivt mer vinklad mot en vuxen publik. Ryan Reynolds var nära att göra den, men han valde "Deadpool" istället. Han kom väldigt nära att spela Drake, och vi pratade mycket om det.

Joe Carnahans manus till "Uncharted" kommer antagligen inte att komma till användning, nu när Tom Holland har fått rollen som en yngre Nathan Drake:

- Tom Holland är riktigt begåvad. Men min version hade några sidor med en 14-årig Drake, som i det tredje spelet, och sen gick den över till den Drake vi känner idag, berättar filmskaparen.

- Manuset var fantastiskt, jag var så nöjd. Det var underhållande och kul. Vem vet, de kanske använder delar av det.

Det senaste om "Uncharted" är att Dan Trachtenberg ("10 Cloverfield Lane") ska regissera. Filmen, som skulle fått biopremiär redan sommaren 2016, har blivit rejält försenad och än så länge vet vi inte när inspelningen kan börja.
| 11 mars 2019 12:00 |