Film

Skribent

Robin Andersson

15 maj 2019 | 17:00

Ryan Reynolds actionkomedi "Free Guy" påbörjar inspelning

"Detective Pikachu"-stjärnan går från en spelkaraktär till en annan.
Filmningen har påbörjats på Ryan Reynolds nästa projekt. "Free Guy" är en mix mellan science fiction, äventyr och action och handlar om Guy, en ensamvarg som upptäcker att han egentligen är en bakgrundsfigur i ett tv-spel. Med den upptäckten måste han kämpa för att förhindra skaparna bakom spelet att stänga ner denna virtuella värld för gott, och till sin hjälp har han en avatar.
 
Produktionen startar nu i Boston med Shawn Levy i registolen. Han har tidigare gjort komedier som "Date Night" och "Night at the Museum" och har även regisserat flera avsnitt av "Stranger Things". 
 
Förutom Ryan Reynolds hittar vi fler intressanta namn i skådespelarensemblen. Bland andra Jodie Comer ("Killing Eve"), Lil Rel Howery ("Get Out"), Taika Waititi ("Thor: Ragnarok") och "Stranger Things"-stjärnan Joe Keery. Reynolds delade med sig av en selfie på några ur den stjärnspäckade gruppen.
 
Large 3387f039df83b5246b7b8e439ea96253 freeguy image
 
"Free Guy" blir den första produktionen av 20th Century Fox som börjar filma sen bolaget köptes av Disney. Filmen har biopremiär 3 juli, 2020.
| 15 maj 2019 17:00 |