Film

Skribent

Thomas Linnaeus

2 juli 2023 | 13:00

Russell Crowe är förbannad på “Gladiator 2”-frågorna: “Borde fan få betalt"

“Gladiator”-skådisen är trött på att besvara ständiga frågor om “en film han inte ens är med i”.
Vänlig uppmaning till världens befolkning: sluta fråga Russell Crowe om “Gladiator 2”. Skådespelaren uttalade sig nyligen om filmen på Karlovy Vary Film Festival och han är inte glad, rapporterar Variety.
 
- Jag borde fan få betalt för alla frågor jag fått om “Gladiator 2” - som är en film jag inte ens är med. Filmen har ingenting med mig att göra. I den världen är jag död och begraven. Men jag erkänner att jag är lite svartsjuk, för det påminner mig om när jag var yngre och hur mycket det betydde för mig, muttrade Crowe till journalisterna.
 
Trots att han inte verkar ha någon koll alls, så är den forna “Gladiator”-skådisen positivt inställd till nya filmen:
 
- Jag vet ingenting om skådisarna, jag vet ingenting om handlingen. Jag är död! Men jag vet att om Ridley har bestämt sig för att göra en uppföljare, över 20 år senare, måste han ha haft mycket starka skäl. Jag kan inte tänka mig att den här filmen är något annat än spektakulär, fortsätter Crowe.
 
Istället för “Gladiator 2” är Crowe i höst aktuell i “Kraven the Hunter” och senare väntar skräckfilmen “The Georgetown Project”. Men tänk om han ändå är med i “Gladiator 2”? Vi får se när filmen har premiär november 2024.
| 2 juli 2023 13:00 |