Film

Skribent

Alexander Svensson

17 november 2023 | 15:00

Robert Kirkman avslöjar hemlig Marvel-casting för "Thunderbolts"

Skaparen av “Invincible” och “The Walking Dead” har nu (olovligen) börjat släppa castingnyheter från kommande Marvelfilmer.
Robert Kirkman, serieförfattaren som ligger bakom franchises som “The Walking Dead” och “Invincible” har sagt lite för mycket om en franchise han inte är involverad i. I ett samtal med serieillustratören David Finch på dennes Youtube-kanal som rapporterats om av Gamesradar har Kirkman avslöjat stora castingnyheter - för en Marvelfilm.
 
- Min gode vän Steven Yeun spelar Sentry i en film. Han ringde mig, han gick in för att pröva dräkten. Jag hoppas att jag inte… jag tror inte att det här är en spoiler eller något som kommer att få någon att hamna i trubbel. Jag vet inte, kanske, vi får se. Jag bryr mig inte, jag jobbar inte för Marvel, vad ska de göra mot mig?
 
Olyckligtvis för Kirkman så är hans avslöjande något av en spoiler. Att Steven Yeun, som bland annat gör titelrollen i “Invincible” och även spelade Glenn Rhee i “The Walking Dead” ska vara med i Marvelfilmen “Thunderbolts” har varit känt ett bra tag, men att han ska spela karaktären Sentry har ännu inte bekräftats. Förrän nu, av Robert Kirkman, som inte ens jobbar för Marvel.
 
Sentry (eller Robert Reynolds, som hans civila namn är) är i Marvels serietidningar en extremt kraftfull figur, som bland annat kan flyga, är supersnabb, superstark och är praktiskt taget osårbar.
 
“Thunderbolts” kommer att regisseras av Jake Schreier, och har utöver Yeun bland andra Florence Pugh, Sebastian Stan och Julia Louis-Dreyfuss i rollerna. Premiären är satt till 25 juli 2025. Kan du inte få nog av Steven Yeun (eller Robert Kirkman) så finns den mörka superhjälteserien “Invincible” att streama på Amazon Prime.
| 17 november 2023 15:00 |