Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 juni 2021 | 14:25

Rob Zombie återupplivar klassiska komedin "The Munsters"

Skräckregissören återvänder med något otippat familjevänligt.
Skräckregissören med det perfekta namnet för en skräckregissör, Rob Zombie, har gjort sig känd för titlar som "House of 1000 Corpses" (2003) och "The Devil's Rejects" (2005). Han har även en mindre lyckad "Halloween"-remake från 2007 på sitt samvete, men nu är det dags att skifta genre till något lite mera barnvänligt.

Zombie ska sätta tänderna i en filmatisering av "The Munsters", en klassisk amerikansk sitcom från 1960-talet. TV-serien "The Munsters" (som inte alls ser ut som en kopia av "Familjen Addams") följde en otäck men egentligen snäll familj av monster från Transylvanien som försökte leva ett vanligt amerikanskt familjeliv.

"Attention boils and ghouls! Ryktet är sant! Mitt nästa projekt är något jag jagat efter i 20 år", kommenterar Zombie på Instagram.
 
 
IGN skriver att skådespelare som Jeff Daniel Phillips, Sheri Moon Zombie, Dan Roebuck, Jorge Garcia, Richard Brake och and Cassandra Peterson (mer känd för sin skräck-karaktär Elvira) finns med i rollistan. Filmen kommer släppas samtidigt på bioduken och på streamingtjänsten Peacock.
 
Är du bekant med "The Munsters"? Eller nyfiken på filmen? Kommentera nedan.
| 8 juni 2021 14:25 |