Spel

Skribent

Anders Eklöf

29 juni 2020 | 17:12

"Rise of the Tomb Raider" bland gratisspelen på PS Plus i juli

Sony bjuder på "Rise of the Tomb Raider", "NBA 2K20" och "Erica" på sitt tioårsjubileum.
För tio år sedan började Sony med betaltjänsten Playstation Plus som ger dig tillgång till ett antal utvalda gratisspel varje månad, möjligheten att spela online och rabatter i den digitala butiken. 
 
Den kommande månaden ingår spelen "Rise of the Tomb Raider", "NBA 2K20" och "Erica", som blir tillgängliga via tjänsten den 7 juli. 
 
"Rise of the Tomb Raider" är den andra delen i den senaste trilogin om upptäcksresaren Lara Croft, som är utvecklat av Crystal Dynamics. Den här gången kämpar hon för att hitta den förlorade staden Kitezh innan den hänsynslösa organisationen Trinity hinner före. 
 
Versionen som ingår är "20 Year Celebration"-utgåvan, som innehåller en del del nytt innehåll som nya uppdrag, extra vapen och dräkter, support för PS VR och en "extreme survivor"-svårighetsgrad. 
 
 
"NBA 2K20" är den senaste delen av 2K Sports årliga basketsimulator. Spelet innehåller bland annat läget "Neighborhood", som är en öppen värld och en plattform där spelare kan mötas och spela tillsammans. 
 
 
Det sista spelet som ingår är "Erica", som är en interaktiv film där du gör valen. Här tar du dig an rollen som den unga kvinnan Erica, som försöker nysta ut omständigheterna kring hennes fars mord. 
 
 
Förutom det kommer det även vara gratis att spela online under helgen den 4-5 juli. 
 
Playstation Plus är en betaltjänst som dels krävs för att spela multiplayer över nätet, men det ingår även några utvalda spel som går att ladda ner gratis varje månad. Senast ingick "Call of Duty: WWII" och "Star Wars: Battlefront 2". 
 
Hur länge har du prenumererat på PS Plus? Vad tycker du om månadens spel? 
| 29 juni 2020 17:12 |