Skribent

EvaEpic

16 januari 2012 | 17:50

Ricky Gervais hyllas av NBC

Ricky Gervais är, som de flesta vet, en man som verkar gilla att skapa skandaler. Men det stoppar inte NBC:s VD Paul Telegdy från att älska honom.

Om NBC hade fått bestämma så hade Ricky Gervais fått vara värd för Golden Globe galan även nästa år. Paul Telegdy som är VD på NBC gav två tummar upp för hans prestationer under kvällen.

”Jag tycker att det var mitt i prick. En otroligt modig sak att ta ett jobb som galavärd och vara det under tre år samtidigt som han får stå ut med hård granskning. Han var där, han var sig själv, han hade roligt och de stora stjärnorna backade upp honom. Jag skrattade hjärtligt hela tiden”, säger han till Deadline.

Paul viftar bort rykten som att Gervais skulle blivit "tämjd" sen den senaste galan. Han menar att folk var förberedda på det och han vet inte hur Gervais skulle kunna vara mer skandalös. Galavärden har även varit ganska hemlighetsfull med vad som skulle sägas tills det var dags att sätta igång galan. Men Paul har inte varit medveten om att det funnits några krav som ställts på Gervais.

”När man blir bjuden hem till någons hus, så lägger man märke till vem ägaren är och klottrar inte på dennes väggar”, säger Paul och tillägger även att det inte funnits ”några farhågor” över hans prestation.

Ricky Gervais känner dock att efter tre år får det vara nog. Men Paul Telegdy är inte främmande för att ha honom som värd ännu en gång. Han tycker personligen att Gervais är en gentleman och att han är rolig att jobba med.  ”Jag tror att det enda ordet som ska lämnas osagt i nöjesbranschen är ordet aldrig”.

| 16 januari 2012 17:50 |