Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

21 februari 2017 | 16:00

"Rick and Morty" släpper öppningsscenen till säsong 3

Ta en titt. Du lär bli överraskad.
"Rick and Morty" är någon av de knasigaste och mest underbara av alla tecknade komediserier för vuxna. Enda sedan den andra säsongen släpptes 2015 har bolaget Adult Swim pratat om att säsong 3 är på väg och lät oss tro att avsnitten skulle släppas i december 2016. Ännu sitter vi här, utan nytt material från "Rick and Morty" och inget premiärdatum i sikte.

Tur då att Adult Swim Australia har släppt öppningsscenen till säsong 3 online idag! Ta en titt på klippet så diskuterar vi nedan.


Har du tittat? Okej. Då är du förmodligen aningen förvirrad nu. Det här var ju bara en massa ihopklippta repliker från de första två säsongerna, tänker du. Och du har helt rätt. Du har nämligen åkt på en "Rickroll" från skaparna av "Rick and Morty" själva. Fast utan Rick Astleys klassiska låt "Never Gonna Give You Up".

De är inte bara de ihopklippta bitarna i videon som påminner oss om seriens humor, utan den briljanta idén att "Rickrolla" hela seriens publik i sig. Här har vi väntat och tjatat ivrigt i mer än ett år på vår utlovade säsong och så får vi... detta? Genialiskt, Adult Swim. Vem hade kunnat tro att en "Rickroll" kunde trenda år 2017.
| 21 februari 2017 16:00 |