Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

9 juni 2017 | 22:01

Regissören Patty Jenkins erkänner att hon hade valt en annan "Wonder Woman"

Om hon själv hade fått bestämma hade Gal Gadot aldrig fått lägga vantarna på den eftertraktade rollen.
Hon hade varit i långvariga diskussioner om att regissera "Wonder Woman" när beskedet om vem som fått huvudrollen tillslut kom. Gal Gadot från Israel. Och det gjorde nästan så att hon hoppade av uppdraget. I en intervju med Playboy säger Patty Jenkins:
 
- Jag minns när jag läste att Wonder Woman hade blivit rollsatt och mitt hjärta bara sjönk. Jag hade talat med studion så länge om att göra filmen och då kände jag: "Jaha, det var det. Det är över.". Jag är säker på att vi inte hade tagit samma beslut om det där. 
 
Jenkins ändrade sig dock snabbt:
 
- Sedan började jag lägga märke till henne, och studera henne, och det var helt otroligt. Ärligt talat, jag tycker att de gjorde ett bättre jobb än jag hade kunnat göra för jag vet inte om jag hade letat så noggrannt för att hitta henne. Jag tror inte att jag hade letat internationellt. Jag hade bara letat efter en amerikansk tjej. Faktumet att de hittade Gal och valde henne är en magisk gåva för mig.
 
- Jag skämtar inte, hon delar varenda kvalitet som Wonder Woman besitter. Det är en sådan där sällsynt sak. Man letar efter någon som kan porträttera Wonder Woman på film, någon som kan förkroppsliga alla de där attributen.
 
Gillade du Gal Gadot i rollen som Wonder Woman? Eller hade du hellre sett en amerikansk skådespelerska?
| 9 juni 2017 22:01 |