RYKTE

Skribent

MovieZine

9 november 2019 | 09:30

Rebecca Ferguson kan spela She-Hulk på tv

Är det dags för ännu en svensk skådis i Marvels universum?
Enligt ett obekräftat rykte från We Got This Covered är Rebecca Ferguson påtänkt för huvudrollen i tv-serien ”She-Hulk”.
 
She-Hulk heter egentligen Jennifer Walters och är Bruce Banners kusin. När hon får samma krafter som han, kan hon förvandlas till ett stort, starkt och grönt monster. Men till skillnad från Hulken har hon fortfarande kvar sin personlighet och sin intelligens.
 
Hollywood Reporter tillägger att manusförfattaren Jessica Gao ("Rick & Morty") kommer att leda manusarbetet.
 
Large 4ddea4e5a417242716031600583e1cf0 rebfb3
 
Det går bra för Rebecca Ferguson just nu. De stora Hollywood-rollerna rasar in, och på sistone har vi sett henne i två ”Mission: Impossible”-filmer, den populära musikalen ”The Greatest Showman”, i ”Men in Black International” och i bioaktuella rysaren ”Doctor Sleep”. Framöver kommer hon synas i ”Dune” där Stellan Skarsgård medverkar.

Kanske kan Stellan ge henne några tips när hon nu kliver in i Marvels universum.
 
 
"She-Hulk" är en av tre nya serier som Marvel utvecklar för streamingtjänsten Disney+ och som presenterades i somras. På gång är också "Moon Knight" och "Ms. Marvel".

Ferguson är inte enda kandidaten på Marvels önskelista. Där finns också Ronda Rousey ("Fast & Furious 7") och Rosario Dawson, enligt samma källor. Den sistnämnda har redan fått en del fan art tillägnad sig.
 
Vi lär få besked inom kort om vem Marvel har valt, ta ryktet med en nypa salt så länge.
 
 
Vem skulle ni helst vilja se i rollen som She-Hulk?
| 9 november 2019 09:30 |