Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

7 april 2016 | 21:00

Ramsay blir riktigt snäll i nästa "Game of Thrones" - ja, du läste rätt!

Iwan Rheon avslöjar mer om vad hans karaktär kommer att gå igenom i säsong 6.
Vår bäste Ramsay Bolton - eller Iwan Rheon, som han heter - delar med sig lite av vad vi kan vänta oss ifrån hans karaktär när "Game of Thrones" är tillbaka den 25 april. Enligt skådespelaren blir Ramsay snäll! Är det ens möjligt?

- Vi får se honom ändras en del och ta sitt ansvar på större allvar. En del av det han gör är ganska klent. Det är så välskrivet: jag får spela motsatsen till vad jag vanligtvis gör. Eftersom tittarna har lärt känna Ramsay nu behöver han inte vara så ond hela tiden. Han kan vara riktigt snäll och det gör honom bara mer obehaglig - vilket är det roliga med Ramsay. Vi försöker att gå emot vad ni vet, säger Rheon till Entertainment Weekly.

Ramsay har gjort klart för tittarna att han är en psykopat benägen till de mest cyniska handlingarna efter att ha kastrerat och torterat Reek/Theon (Alfie Allen) samt våldtagit sin nyblivna hustru Sansa (Sophie Turner), som han gifte sig med utifrån familjens strategi i maktkampen. 

- Den här säsongen förklarar mer om honom. Vi tar vid där den förra säsongen slutade med konsekvenserna av Sansas och Theons flykt. Han är ynklig. Hans far är såklart inte nöjd. Han har inte samma makt utan Sansa som när han har en Stark och en arvtagare. Utan henne är han inte densamma. (...) Och vi börjar med att få reda på vad Ramsay egentligen kände för Myranda.

Myranda (Charlotte Hope) var Ramsay ex-flickvän som var beredd att göra sig av med Sansa, men som knuffades ner från trappan av Theon och förmodas vara död - även om vi inte kan vara säkra ännu.

Dessa nya detaljer ger oss förstås en klarare bild av vad vi kommer att få se framöver. Att Sansas och Theons flykt skulle bli en stor grej i handlingen i säsong 6 var redan självklart, men att Ramsay har gått och blivit snäll och klen? Det tror vi först när vi ser det!

Dela gärna med dig av dina teorier om den framtida handlingen i kommentarsfältet.
| 7 april 2016 21:00 |