Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 september 2020 | 22:45

"Raised by Wolves" är redan klar för säsong 2 hos HBO Max

Den första säsongen av Ridley Scotts efterlängtade sci-fi-serie har nu även fått premiär här i Sverige.
Variety rapporterar att HBO Max har lagt en beställning på en andra säsong av Ridley Scotts ("Alien") påkostade sci-fi-serie. Scott har själv regisserat seriens två första avsnitt och enligt HBO Max så växte antalet tittare med 50% redan mellan den första och andra veckan efter premiären.
 
Handlingen följer två androider som kallar sig själva för Mother och Father, vars uppdrag är att uppfostra ett gäng människobarn till att bli ateister - någonstans på en avlägsen planet. Mänskligheten är nämligen mer eller mindre utrotad efter stora krig mellan olika religiösa trosuppfattningar. Men i sann Ridley Scott-anda så har vi alla möjliga härliga (och blodiga) sci-fi-vändningar i storyn att se fram emot.
 
I några av seriens större roller finner vi Travis Fimmel ("Vikings"), Amanda Collin, Abubakar Salim samt svenske Matias Varela ("Narcos").
 
 
För oss svenskar var det inledningsvis oklart huruvida den nya serien skulle leta sig över till någon svensk distributör, men tidigare under veckan släpptes de två första avsnitten hos TNT Sverige - en streamingtjänst som man kan komma åt via sin tv-leverantörs utbud. MovieZine har testat både Telenor Stream och Comhem Play utan problem. Här kommer det gå att följa säsongens totalt tio avsnitt, med ett nytt avsnitt i veckan. 
 
Tidigare under dagen meddelade även HBO Nordic att man kommer att släppa hela säsongen i ett svep, som en tidig julklapp den 16 december.
 

Läs också: HBO Max har nu lanserats i USA - vad betyder det för oss i Sverige?

 
Har du hunnit ge "Raised by Wolves" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 17 september 2020 22:45 |