Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 april 2019 | 17:15

Räddade "Designated Survivor" återvänder med ny säsong i juni

ABC valde att lägga ned "Designated Survivor" ifjol, men räddades lyckligtvis av Netflix efter fansens ihärdiga klagomål.
De två första säsongerna gick inget vidare i USA, där serien rullade på den Disney-ägda kanalen ABC. Utomlands satt Netflix på de globala rättigheterna och intresset var desto större, vilket fick Netflix att gå in och rädda den nedlagda serien med en beställning på en tredje säsong.
 
Det är alltså lite samma visa som kring "Lucifer", som också lades ned ifjol men nu kommer tillbaka med en fjärde säsong redan redan i maj. Det ska bli intressant att se huruvida de båda räddade serierna får större framgång som rena Netflix Originals, med kortare säsonger som släpps i ett svep. Både "Lucifers" och "Designated Survivors" nya säsonger kommer att bestå av 10 avsnitt, som kan jämföras med de 22 som deras tidigare säsonger har legat på.
 
 
Den nya säsongen av "Designated Survivor" kommer att handla om en presidentkampanj och valrörelse, ett tema som alla politiska Vita Huset-serier naturligtvis måste tackla under någon säsong!
 
Hela den tredje säsongen släpps den 7 juni.
 
Är du sugen på att ge den nya säsongen av "Designated Survivor" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 25 april 2019 17:15 |