Serie

Skribent

Josefine Krischausky

17 november 2022 | 18:30

Quentin Tarantino planerar att spela in en tv-serie nästa år

Innan regissören gör sin tionde och sista film planerar han att återvända till tv-världen, med en egen serie på åtta avsnitt.
Samtidigt som det ännu är oklart när Quentin Tarantino kommer att göra sin nästa film, fortsätter "Pulp Fiction"-regissören att hålla sig upptagen med andra intressanta projekt. Nu avslöjar filmskaparen att han planerar att ge sig tillbaka in i tv-världen, den här gången med en egen serie.
 
Enligt Variety meddelade Tarantino nyheten under den pågående pressturnén för hans nya bok, "Cinema Speculation". Den än så länge mystiska serien kommer enligt regissören att bestå av åtta avsnitt, och planen är att den ska spelas in under 2023.
 
Några andra detaljer om produktionen är inte bekräftade i nuläget, men däremot kan Tarantino ha hintat om projektet redan vid ett tidigare tillfälle. Förra hösten berättade regissören att han var sugen på att filma en westernkomedi, i ett format som han just då inte ville avslöja. 
 
Tarantino har tidigare, under 90-talet samt början av 2000-talet, regisserat avsnitt av tv-serierna "Cityakuten" och "CSI: Crime Scene Investigation". Tidigare i år rapporterades det att han eventuellt kommer ta sig an ett eller två avsnitt av "Justified: City Primeval", en återupplivning av westernserien "Justified", men det återstår ännu att se om det blir av. 
| 17 november 2022 18:30 |