Film

Skribent

Erika Jarhed

31 mars 2023 | 10:45

Två härliga romantiska komedier bland veckans filmpremiärer på Disney+

Inget att se på ikväll? Ingen fara. Idag får både "Rye Lane" och "Prom Pact" streamingpremiär på Disney+.
Hoppas du har fredagskänsla och är sugen på nya filmer att se till helgen!
 
Idag får nämligen två härliga filmer streamingpremiär på Disney+. Vi har den romantiska komedin "Rye Lane", som har blivit hyllad av kritiker på Sundance-festivalen, och den bubbliga 80-tals high school-komedin "Prom Pact".
 
 
Indiefilmen "Rye Lane" tog kritikerna med storm på Sundance-festivalen i januari! Filmen är en brittisk komedi där vi får följa de nyblivna singlarna Yas (Vivian Oprah) och Dom (David Jonsson) som spenderar en händelserik dag i södra London. Tillsammans hjälper de varandra att bearbeta sina ex, och att återfå tron på kärleken.
 
En kritiker har bland annat sagt att "alla kommer att prata om den här romantiska komedin i år!" och regissören Raine Allen-Miller har hyllats för sin regidebut.
 
 
"Prom Pact" är en bubblig ny high school-komedi som går i 80-talets tecken. Där får vi följa Mandy (Peyton Elizabeth Lee) och hennes bästa vän Ben (Milo Manheim) som har sitt livs största händelse framför sig: skolbalen.
 
Det här innebär många ångestframkallande ämnen som vem man ska bjuda med till balen och vilken balklänning man ska ha. Inte minst kommer vi också att få höra härlig musik, som Whitney Houstons "I Wanna Dance With Somebody" och "I've Had The Time of my Life". Helt enkelt den ultimata good-vibes-filmen för helgen.
 
| 31 mars 2023 10:45 |