Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

24 februari 2017 | 22:30

En uppföljare till floppen "Fantastic Four"?

Producenten Simon Kinberg talar ut om chanserna: "Vi skulle älska att få göra en till film".
Josh Tranks "Fantastic Four" blev "oturligt" nog 2015 års allra mest utskällda storfilm, och planerna på en planerad uppföljare skrotades illa kvickt. Det betyder dock inte att producenterna bakom den första filmen inte hade velat få en till chans att göra karaktärerna rättvisa på vita duken. 

Under en intervju med Collider fick Simon Kinberg frågan om Fox de facto måste pumpa ut fler filmer för att överhuvudtaget få behålla rättigheterna:

- Jag har ingen aning. Jag tror att sanningen är att vi inte hade gjort en till "Fantastic Four"-film innan den var redo att bli gjord. En av lärdomarna vi fick av att göra den första filmen är att vi vill vara säkra på att få filmen 100% rätt, för jag tror inte att vi får en till chans av fansen efter det.

Enligt regissören Josh Trank förstördes "Fantastic Four" av studion, och enligt honom fanns det vid ett tillfälle i processen en grym film i görningen, som dessvärre både blev omskriven och bortklippt. På frågan om fansen någonsin kommer att få se den bättre versionen av filmen svarade Kinberg:

- Jag vet inte om fansen någonsin kommer att få se den. Jag tror att B-sidan är platsen för det i så fall. Och för oss handlar det om en erfarenhet vi lärde oss, och vi hade älskat att få göra en till "Fantastic Four"-film. Vi tror verkligen på de här skådespelarna, och jag tror att lärdomarna vi drog av att göra den första filmen hade hjälpt oss att göra en med sammanhållen film än vi gjorde den första gången.

Hade du velat se en till "Fantastic Four"-film med samma skådespelare som i ettan?
| 24 februari 2017 22:30 |