Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

10 september 2023 | 06:00

Premiär för “The Walking Dead: Daryl Dixon” - men kommer serien till Sverige?

Trots att nya “Walking Dead”-spinoffen har amerikansk premiär idag, vet vi inte när eller om serien ens kommer till Sverige.
Idag är det äntligen dags för premiären av “The Walking Dead: Daryl Dixon”. Men trots att vi fått både originalet och spinoffen “Fear The Walking Dead” så vet vi inte om den nya serien kommer till Sverige.
 
Förra spinoffen, “The Walking Dead: Dead City” som sändes i somras, har fortfarande inte gjort entré här. Och det är inte bara zombie-serier som drabbats av detta. Flera serier som sänds av samma kanal, AMC, har inte kommit till Sverige.
 
Bland dessa finns advokatdramat “61st Street”, nya versionen av “Interview with the Vampire”, samt häxthrillern “Mayfair Witches”. En hel uppsjö av serier, som alltså inte plockats upp av någon distributör hos oss.
 
 
I “The Walking Dead: Daryl Dixon” får vi följa Norman Reedus karaktär som flytt den amerikanska södern. Istället ser vi baguetter och Eiffeltorn i ett zombiedrabbat Paris. Utifrån trailern verkar det spännande, och redan i juli bekräftade AMC att en säsong två var på gång.
 
Frågan är, när får vi egentligen se “The Walking Dead: Daryl Dixon”?
| 10 september 2023 06:00 |