Film

Skribent

MovieZine

23 december 2022 | 06:00

Premiär: 5 nya topptitlar att streama i julhelgen

Redan trött på julfilmer? Kolla då istället in Daniel Craig i trivseldeckare, en Roald Dahl-musikal för hela familjen eller följ med Martin Beck på nya mordfall. Just nu flera spännande premiärer i helgen hos streaminggiganterna.
Efter att man avverkat en rykande kopp glögg och likt Emil i Lönneberga gjort tabelras vid julbordet kan det vara skönt att slippa stora släktens sorl för en stund, och istället slappa framför en film. Under julhelgen passar streamingtjänsterna på att släppa flera spännande titlar som vi vill tipsa dig om.
 
 
 

Ett knivigt mysterium i ”Glass Onion” på Netflix

 
Vad sägs om att dan före dopparedan se ”Glass Onion: A Knives Out Mystery”? Daniel Craig återvänder som detektiv i uppföljaren till trivseldeckaren ”Knives Out” som gjorde biosuccé 2019. Förbered dig på ett hjärnskrynklande mordmysterium regisserat av Rian Johnson. Du hittar ”Glass Onion: A Knives Out Mystery” på Netflix.
 
 

Spänning i ”Beck - Dödsfällan” på C More

 
Får du inte nog av mordmysterium så kan du se kommissarie Beck lösa nya fall i ”Beck - Dödsfällan” som har premiär på juldagen hos C More. Becks barnbarn får en framträdande roll i filmen när ett influencer-mord ska lösas.
 
 
 

Roald Dahl blir musikal i "Matilda" på Netflix

 
Är ond, bråd död inget för dig i juletider så kan vi rekommendera dig att streama ”Matilda the Musical” – en fantasymusikal för hela familjen baserad på Roald Dahls klassiska barnbok ”Matilda”. Du hittar filmen på Netflix från och med den 25 december.
 
 

Äventyr i "En annorlunda värld" på Disney+

 
Annars kan du redan den 23 december samla familjen framför den animerade filmen ”En annorlunda värld”, då den har streamingpremiär hos Disney+. En fantasifull äventyrsfilm som passar alla åldrar.
 
 

Romantik i "Tack för senast" på Viaplay

 
På annandagen går en underhållande svensk romcom till streaming hos Viaplay, närmare bestämt filmen ”Tack för senast”. Genom tidshopp mellan olika högtider och fester får vi följa kärlekstörstande Klara som letar efter det perfekta förhållandet. Den påminner mycket om gamla romcoms som ”När Harry mötte Sally”.
 
 
Vilken av filmerna lockar mest? Kommentera gärna.
| 23 december 2022 06:00 |