Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

9 oktober 2023 | 14:00

Populär “The Walking Dead”-karaktär gör comeback i nya serien

Spoilervarning! Ett kärt ansikte (eller röst om vi ska vara noggranna) var tillbaka i senaste avsnittet av “The Walking Dead: Daryl Dixon”.
Norman Reedus är tillbaka i zombievärlden med serien “The Walking Dead: Daryl Dixon”. Här har karaktären hamnat i Frankrike och resten av ensemblen från “The Walking Dead” är kvar på andra sidan Atlanten.
 
Men i senaste avsnittet som sändes igår, kom Carol tillbaka. I en flashback där Darryl jobbade på i Main, pratade karaktärerna med varandra över radio. Dessvärre bryts samtalet hastigt och det sista Daryl får höra är att någon, några eller något är tillbaka.
 
Entertainment Weekly har fått intervjua David Zabel som jobbar med serien, och han vill inte säga rakt ut varför samtalet bröts:
 
- Det är inte något som tittarna har en aning om, eller förväntar sig. Så det kommer i slutändan att vara väldigt överraskande. Men det förutsätter att vi ska berätta den historien. Ni måste se serien, men vi älskar karaktären och vi vill behålla henne i den världen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Carol (Melissa McBride) tillsammans med Daryl (Norman Reedus) i "The Walking Dead".
 
Dessvärre visas inte “The Walking Dead: Daryl Dixon” i Sverige ännu, men förhoppningsvis köper någon kanal eller streamingtjänst rättigheterna inom kort. Sista avsnittet av serien sänds nästa vecka.
| 9 oktober 2023 14:00 |