Film

Skribent

MovieZine

16 juni 2021 | 15:00

"Pelle Kanin 2"-premiär skjuts på framtiden

Nya besked för familjefilmen som skulle ha fått svensk premiär till helgen.
Tråkiga nyheter för alla kaninfantaster. Uppföljaren till framgångsrika "Pelle Kanin", som skulle ha fått svensk biopremiär nu på fredag, skjuts på framtiden.

Distributören SF Studios ger beskedet att "på grund av det stora trycket som nu råder på biograferna och den mängd film som planerats ha premiär de närmsta veckorna har premiärdatumet flyttats fram".
 
Det framgår inte när "Pelle Kanin 2: På rymmen" kommer att släppas.

Första filmen om Pelle Kanin kom 2018 och spelade in 350 miljoner dollar världen över, på en budget på 50 miljoner. I tvåan återvänder James Corden respektive Linus Wahlgren som rösten till den busiga kaninen.
 
 
I "Pelle Kanin 2: På rymmen" har Bea, Thomas och kaninerna skapat en fungerande familj, men hur mycket Pelle än försöker kan han inte bli kvitt sitt rykte som bråkstake. Han ger sig då ut på äventyr utanför trädgårdens trygga mur och hamnar i en värld där hans busiga upptåg faktiskt uppskattas. Men när hans familj riskerar allt för att komma och hämta hem honom måste Pelle fundera igenom vilken sorts kanin han egentligen vill vara.
| 16 juni 2021 15:00 |