Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

25 maj 2023 | 11:01

Pedro Pascal är knappt med i "The Mandalorian" längre: "Kroppen klarar det inte"

Huvudpersonen i Star Wars-serien berättar i en ny intervju att han mestadels av tiden bara är röstskådespelare för karaktären han spelar.
Under de tre säsongerna av “The Mandalorian” som sänts har vi fått se karaktär ett fåtal gånger. Bakom rollen har vi Pedro Pascal (“Game of Thrones”, “The Last of Us”) och vi vet ju att han är där eftersom att vi hör hans distinkta röst. Men i en intervju med The Hollywood Reporter, avslöjar Pascal att majoriteten av hans arbete är bara röstskådespeleri.
 
 
- Vi experimenterade på olika sätt, dels genom att vara i kostym under en stor del, och ärligt talat, min kropp klarar inte av så länge som fyra månader. Men jag var i kostymen, jag var i den väldigt länge. Nu har vi kommit på en fungerande lösning, vilket är supercoolt, och otroligt nog har det gett mig möjligheten att göra andra saker också.
 
Istället för Pascal spelar även hans stunt double Brendan Wayne rollen. Om namnet låter bekant, är det för att han är barnbarn till den ikoniska cowboy-skådisen John Wayne. Sedan gör skådespelaren Lateef Crowder alla stunts. Tre män krävs alltså för en och samma roll. Låter det inte lite som att Pedro Pascal är lite slapp? Man skulle kunna säga att skådespelaren gör sig skyldig till “phoning it in”.
 
Förtjänar Pedro Pascal all uppmärksamhet för sin roll i “The Mandalorian”?
| 25 maj 2023 11:01 |