Serie

Skribent

MovieZine

17 juni 2021 | 10:15

Klart: Thrillerserien "Partisan" får en andra säsong

När sektdramat "Partisan" återvänder med en ny säsong tar handlingen vid kort efter den dramatiska avslutningen.
Nu är det klart att regissören Amir Chamdin gör en ny säsong av kritikerrosade kriminalthrillern "Partisan".

I säsong 1 tar en polis (Fares Fares) jobb under täckmantel på den ekologiska farmen Jordnära, en mystisk gated community som styrs av den karismatiske ledaren Kent (Johan Rheborg) och matriarken Maud (Anna Björk). En hemsk upptäckt leder till en explosiv slutuppgörelse som skakar Jordnära i grunden.

Den nya säsongen tar vid strax efter de dramatiska händelserna i slutet av säsong 1. Efter en dödlig trafikolycka upptäcker polisen att olycksbilen har kopplingar till Jordnära. Polisens intresse för Jordnära blir ett nytt hot för Maud som kämpar för att rädda sin pappas livsverk.

– Jag är väldigt glad över att få göra en till säsong. Intresset och uppmärksamheten runt serien har varit enorm både i Sverige och internationellt. Att vi nu fortsätter där vi slutade säsong 1 är därför given. Jordnära, den ekologiska communityn som vi älskar att hata, blir ännu en gång en central plats för handlingen, säger regissör Amir Chamdin.

De skådespelare som är klara för säsong 2 är bland andra Anna Björk, Sofia Karemyr, Pelle Holmström, Ylvali Rurling, Linus Wahlgren, Emelie Garbers, Andreas Kundler och Thomas Holmin.

"Partisan" säsong 2 får premiär 2022 på streamingtjänsten Viaplay.
| 17 juni 2021 10:15 |