Film

Skribent

MovieZine

29 oktober 2021 | 10:20

Nya ”Paranormal Activity” finns nu att streama

Idag är det även premiär för dokumentären "Okänd dimension: Historien om Paranormal Activity".
Skräckfans på jakt efter nästa adrenalin-dos behöver inte leta längre. Lagom till halloweenhelgen släpps en rykande färsk ”Paranormal Activity”, redo att streamas och skrämmas.

”Paranormal Activity: Next of Kin” är den sjunde delen i en enormt framgångsrik franchise. Kvaliteten må ha sjunkit som en sten sedan den obehagliga och nyskapande övernaturliga rysaren ”Paranormal Activity” släpptes på bio 2007, men filmerna har fortsatt att spela in fina pengar genom åren. Nu var det dock ett tag sen - ska sjuan lyckas återuppväcka vårt intresse för spökerier som fångas med hemvideokameror?

Filmen verkar dock avvika lite från den etablerade mallen, och blandar ”found footage” med klassisk spelfilm. Här får vi möta en ung kvinna och ett dokumentärteam som följer med när hon upptäcker sina kopplingar till en amish-sekt. Se trailern nedan:
 
 
Christopher Landon ("Happy Death Day") har skrivit manus, Jason Blum ("Insidous") producerar och William Eubank ("Underwater") står för regin. Erfarna skräckherrar hela vägen, men vi får se om filmen faller de kräsna skräckälskare i smaken.

Från och med idag kan du streama ”Paranormal Activity: Next of Kin” exklusivt på Paramount+ och på Comhem Play.

Filmen kan också hyras och köpas på SF Anytime och andra digitala tjänster. Där hittar du även den nysläppta dokumentären "Okänd dimension: Historien om Paranormal Activity".
| 29 oktober 2021 10:20 |