Film

Skribent

MovieZine

28 september 2021 | 15:30

Paramount+ premiärvisar ny dokumentär om Madonna

Den 8 oktober blir det världspremiär för Madonnas dokumentärfilm, "Madame X". En unik inblick i popikonens omtalade turnéframträdande utlovas.
En av höstens nyheter på Paramount+ är premiären av Madonnas efterlängtade dokumentärfilm "Madame X". Dokumentären är filmad i Lissabon och ger "en unik inblick i popikonens omtalade turnéframträdande som har blivit hyllat av fans världen över", enligt ett pressmeddelande.

"Madame X" är också titeln på Madonnas fjortonde studioalbum. Hon har vunnit en Grammy Award sju gånger, och albumet "Madame X" debuterade med en förstaplats på Billboard 200.

Dokumentären presenterar nya nummer och tidigare hits och är skapad med starka kulturella influenser till Lissabon, men även som en hyllning till den mångkultur som Madonna själv älskar. Madame X är även namnet på Madonnas orädda persona, en hemlig agent som kämpar för frihet och blir ett ljus i mörkret världen över.
 
 
- Att dela min vision med en global publik har varit väldigt meningsfullt för mig. Möjligheten att få ut mitt budskap och dela det fantastiska artisteri från alla involverade med en ännu större publik, kommer under en tidpunkt då musiken är så oerhört viktig för att påminna oss om de band vi alla människor har mellan oss, kommenterar världsstjärnan.
 
"Madame X" blir tillgänglig på svenska Paramount+ den 8 oktober.
| 28 september 2021 15:30 |