Skribent

MovieZine.se

8 augusti 2013 | 20:01

Pangpris på svensk crime

Fina rabatter till dig som förhandsbokar Wallander, Maria Lang eller Fjällbacka-morden i höst.

Svenska polisfilmers popularitet verkar aldrig avta. Oavsett om du föredrar gamle trygge Krister Henriksson eller nya ansikten som Tuva Novotny och Ola Rapace, har den här sommaren och hösten något för alla.

Tre nya filmserier släpps parallellt på Blu-ray och DVD, och ju fler du köper desto billigare kan det bli. Med dessa prisvärda ebjudanden får du nästa film direkt i brevlådan så snart den släpps:

Wallander

Hos Dischop sparar du just nu 100 kr på att förboka de sex nya filmerna med Kurt Wallander. Du kan få dem på DVD för 794 kr eller på Blu-ray för 1094 kr.

Köp "Wallander" här...

Fjällbackamorden

Camilla Läckbergs romanhjältinna Erica Falck tog steget över till filmduken i sommar, med filmatiseringen av "Tyskungen". Thrillern släpps på DVD och Blu-ray i början av oktober, och följs därefter av fem nya delar med Claudia Galli Concha och Richard Ulfsäter i huvudrollerna. Vill du vara säker på att inte missa någon av delarna i serien, förboka hela DVD-paketet för 794 kr eller välj Blu-ray för 1094 kr.

Köp "Fjällbackamorden" här...

Maria Lang

Mordmysterier på landsbygden på 1950-talet, det är inte konstigt att Maria Lang-filmerna kallas för Sveriges svar på "Morden i Midsomer". I våras såg vi "Mördaren ljuger inte ensam" på bio, och i veckan släpptes fortsättningen, "Kung Liljekonvalje av dungen". En ny Maria Lang-film släpps varje månad fram till jul. Köp 3 åt gången för 399 kr (DVD) eller 549 kr (Blu-ray).

Köp "Maria Lang"-filmerna här...

| 8 augusti 2013 20:01 |