Skribent

Carl Adam Anderberg

18 augusti 2015 | 16:01

Skulle du överleva i en skräckfilm?

Nya skräckspelet "Until Dawn" presenterar sig med en nervig nyskapande trailer.
Alla som någonsin har sett en skräckis har nog gjort det. Suttit i soffan och utbrustit: "Varför går hon ner i källaren när det är en mördare i huset? Och varför går hon själv?!". Vi själva skulle ju så klart ha överlevt våra möten med Freddy Krueger, Michael Myers och Leatherface utan problem. Well, snart är det upp till bevis. Hur smarta är vi egentligen under press? Hade vi tagit rätt beslut på den där millisekunden som avgör om vi får leva vidare istället för att gå en slafsig död till mötes? Nu kan vi ta reda på det.

En interaktiv trailer har släppts för spelet "Until Dawn" (släpps till Playstation 4 i augusti), som ger ett smakprov på stämningen. 

Klicka på de olika valen och försök undvika döden...


Regissören till filmsnutten ovan säger så här:

- Vi tog vår inspiration från de många valen som presenteras i spelet och från dess cinematiska stil. Vi vill ge tittaren en känsla för hur det är att vara jagad av en mördare, och att blixtsnabbt behöva ta livsavgörande beslut. De flesta kan relatera till att se en skräckfilm och att verkligen inte kunna förstå karaktärernas val. Nu kan du äntligen få göra dem själv, och bära det fulla ansvaret för om protagonisten kommer undan eller blir mördad på ett brutalt vis.

Vad tror ni om "Until Dawn"?
| 18 augusti 2015 16:01 |