Serie

Skribent

MovieZine

5 december 2023 | 12:30

"Outlander"-stjärnan Sam Heughans nya snackisserie kommer till Sverige

Danny och hans fru börjar ha rajtantajtan med nya grannparet i omskrivna brittiska dramaserien "The Couple Next Door".
"Outlander"-skådespelaren Sam Heughan spelar Danny i den nya brittiska serien "Alla våra hemligheter", på väg till SVT Play. Express beskriver hans rollfigur som en polis som lever i öppet förhållande, och bär på mörka och farliga hemligheter.
 
"Alla våra hemligheter" (med originaltiteln "The Couple Next Door") hade premiär i Storbritannien den 27 november och kommer nu till Sverige efter drygt en vecka. Den beskrivs som "ett psykologiskt drama som utforskar förorternas klaustrofobi och följderna av att jaga efter egna önskningar och drömmar".
 
När Evie (Eleanor Tomlinson, känd för SVT-publiken från dramaserien "Poldark") och Pete (Alfred Enoch från "Harry Potter"-filmerna) flyttar in i ett välbärgat område upptäcker de att människor tjuvkikar på dem bakom gardinerna, följer deras förehavande och verkar rädda över att de två ska dra ned statusen i kvarteret.
 
 
De börjar umgås med paret bredvid, Danny och Becka, och vänskapsrelationen blir snabbt intensiv. Serien har bland annat blivit omskriven för sina intima sexscener:
 
- Vi har alla olika erfarenheter av sexscener, och de är en stor del av serien. Vår intmitets-koordinator som jag jobbade med även på "Outlander" är otrolig, hon skapade en trygg atmosfär. Vi kunde verkligen låtsas vara intima utan att bli det, säger Heughan i en intervju med DigitalSpy.
 
Alla sex avsnitt släpps på SVT Play imorgon, 6:e december.
 
| 5 december 2023 12:30 |