Serie

Skribent

MovieZine

19 februari 2023 | 09:00

"Outer Banks" redan klar för säsong 4

Glädjebeskedet från Netflix och seriens skådespelare - redan innan säsong 3 haft premiär.
På torsdag, den 23 februari, släpps tredje säsongen av ”Outer Banks” på Netflix. Men redan nu har serien fått klartecken för en fjärde säsong.
 
Nyheten släpptes under gårdagens fan-event Poguelandia I Kalifornien, där skådespelarna Chase Stokes (John B.), Madelyn Cline (Sarah), Madison Bailey (Kiara), Jonathan Daviss (Pope), Carlacia Grant (Cleo), Rudy Pankow (JJ), Austin North (Topper) och Drew Starkey (Rafe) dök upp för att överraska publiken.
 
”Outer Banks” har hittat en trogen fanskara sedan streamingpremiären i april 2020. Serien toppade tittarlistan i fyra veckor i sträck, skriver Hollywood Reporter.
 
I den tredje säsongen ser vi gänget komma iland på en öde ö som först verkar vara det perfekta hemmet för dem. Men snart börjar jakten på skatten och en kamp för överlevnad igen.
 
- The Pogues njuter av sitt livs äventyr och nu får vi kartlägga fler twistar och vändningar när resan fortsätter i säsong 4. Tack till Netflix, våra skådisar och de fantastiska fansen som fick det att hända, säger seriens skapare i ett uttalande.
| 19 februari 2023 09:00 |