Film

Skribent

Mats Karlsson

3 mars 2013 | 18:01

Omar Sy klar för "X-Men: Days of Future Past"

Den franske skådespelaren från "En oväntad vänskap" gör sig redo för X-männen.

Det rullar på bra för den franske skådespelaren Omar Sy. Nyligen rapporterade vi att han är i förhandlingar om att spela mot Bradley Cooper i Derek Cianfrances komedi "Chef". Nu är han även klar för Bryan Singers "X-Men: Days of Future Past", meddelar Singer på sin Twitter.

Vem Sy ska spela avslöjar inte Singer, men det vi vet är att han får angenämt sällskap av Patrick Stewart (professor Xavier), Ian McKellen (Magneto), Hugh Jackman (Wolverine), Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Shadowcat). Dessutom får vi se de yngre versionerna av professor X och Magneto som gestaltas av James McAvoy och Michael Fassbender.

Men huruvida det blir med Halle Berry som spelade Storm i de första filmerna har varit oklart, men nu säger Singer att han ska göra vad han kan för att få med henne i filmen. Utmaningen är att hitta en lämplig plats i storyn.

Omar Sy ser vi närmast i "On the Other Side of the Tracks" som får svensk biopremiär i juni och "X-men: Days of Future Past" dyker upp på biograferna 18 juli 2014.

| 3 mars 2013 18:01 |