Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 augusti 2018 | 22:30

Officiellt: "Watchmen"-serien är klar för en full säsong hos HBO

Damon Lindelof, skaparen bakom "Lost" och fantastiska "The Leftovers", har äntligen fått den officiella beställningen på en hel "Watchmen"-säsong.
Personligen håller jag den här tv-nyheten som årets allra bästa hittills. Min kärlek till Damon Lindelof efter hans tre (framförallt den andra) säsonger av "The Leftovers" är oändlig. Faktumet att han nu officiellt har fått förtroendet att adaptera "Watchmen"-världen, med en ny historia uppdaterad för vår tid, känns därför obeskrivligt bra.
 
Lindelof hade tidigare redan fått en beställning på ett pilotavsnitt, som redan skrivits och spelats in. Efter att HBO fick se vad skaparen hade i kikaren, fanns det inte längre någon tvekan om att han borde få en hel säsong på sig att berätta sin historia. 
 
 
Sedan pilotavsnittet spelades in av "Watchmen" är redan ett gäng grymma skådespelare klara för några av de tyngre rollerna; Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson och Louis Gossett Jr. Nu med tanke på att en hel säsong behöver fyllas på med karaktärer, kommer säkerligen ett gäng nya roller tillsättas också.
 
Den första säsongen av "Watchmen" har fått en beräknad premiär, till någon gång under 2019.
 
Kommer du att ge den nya "Watchmen"-serien en chans hos HBO nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 17 augusti 2018 22:30 |