Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 februari 2022 | 18:55

Officiellt: Nya "Scream" får uppföljare

Snabba bud i Woodsboro - uppföljarne spelas in redan i sommar.
Nu är det bekräftat - vi ska tillbaka till Woodsboro för ännu en våldsorgie packad med metahumor och skräckklyschor. Årets reboot av "Scream" har med över 100 miljoner dollar i intäkter visat sig vara en succé, och nu ger Paramount grönt ljus åt uppföljaren.

The Wrap skriver att nästa "Scream"-film ska spelas in i sommar, men handlingen är ännu inte känd. Klart är däremot att regissörerna Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett återvänder, och att manusarbetet även denna gång sköts av James Vanderbilt och Guy Busick.

- Att få jobba med en så underbar och begåvad familj av kreatörer, i Wes (Cravens) och Kevin Williamsons anda, har varit vårt livs nöje och vi ser fram emot nästa kapitel i "Scream"-sagan, kommenterar regiduon.
 
 
Den bioaktuella femte "Scream"-filmen återförenade Neve Campbell, Courteney Cox och David Arquette samtidigt som den lät en rad nya karaktärer konfrontera läskige Ghostface. Sannolikt vill man låta de unga förmågorna som Melissa Barrera och Jenna Ortega ta franchisen vidare. Vi ser fram emot att få höra mer detaljer kring "Scream 6" (eller blir det "Scream 2"?), som i detta tempo kan få biopremiär redan 2023.
| 3 februari 2022 18:55 |