Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

13 september 2015 | 16:00

"Oblivion"-regissören Joseph Kosinski har gjort en trailer till "Destiny"

Kanske får vi äntligen en handling värd namnet i expansionen "The Taken King".
Hollywood och spelvärlden närmar sig varandra allt oftare. Kiefer Sutherland tog exempelvis över den ikoniska rollen som Snake i nya "Metal Gear Solid V: The Phantom Pain" från David Hayter, och det är numera relativt vanligt att riktiga A-liste-skådisar medverkar i spelen. Kolla bara in Kevin Spaceys medverkan i "Call of Duty: Advanced Warfare".

Ett annat sätt att låta spel och film mötas är onekligen att låta en storfilms-regissör som Joseph Kosinski regissera en speltrailer. Kosinski har tidigare gjort Tom Cruise-rullen "Oblivion" och har även satt sitt namn på "Tron: Legacy". 

"Destiny: The Taken King" släpps nu på tisdag och innebär en stor omstrukturering av det populära spelet. Kritik har funnits ända sedan originalspelets release över bristen på bra handling och att uppdragsstrukturen bäddat för ett rätt repetitivt spelande, men förhoppningsvis kan den här nya expansionen lösa problemen. På handlingsfronten är en av de mest omfattande förändringarna att Peter Dinklages röst bytts ut mot Nolan Norths för följeslagaren "Ghost", som kommenterar mycket av det du som spelare tar dig för. Dinklage har fått ta emot en massiv mängd kritik för sin tolkning av karaktären, och nu får han alltså inte längre vara kvar i spelet.

Kolla in trailern här:


Spelar du "Destiny"?
| 13 september 2015 16:00 |