Serie

Skribent

MovieZine

24 maj 2024 | 12:30

Snart på SVT Play: Restaurangdrama på liv och död i 4 delar

Dukat för dramatik i köket när den brittiska filmsuccén "Boiling Point" får en fortsättning.
Efter framgångarna med den flerfaldigt Bafta-nominerade långfilmen "Boiling Point" (toppbetyg från MovieZine!) kommer nu uppföljaren i serieform: "Boiling point – på liv och död".
 
Serien utspelar sig som tidigare i den osande stressiga restaurangmiljön och temperaturen höjs avsevärt med en ny kökschef i fokus.
 
I serien "Boiling Point – på liv och död" öppnar den nya finrestaurangen Point North upp portarna med Carly (Vinette Robinson) i spetsen, som tagit över efter att den tidigare restaurangchefen Andy Jones (Stephen Graham) drabbats av en hjärtattack.
 
Förväntningarna är skyhöga och teamet kämpar för att sätta den nya stjärnkrogen på kartan. Kaoset håller på att driva dem till bristningsgränsen och vid sidan om försöker Carly febrilt att få ihop sitt privatliv.
 
Med kniven mot strupen beslutar Carly sig för att dra in på diskpersonalens arbetstid för att in spara pengar, men det visar sig vara ett stort misstag. Restaurangen får i uppdrag att leverera mat till ett bröllop och efteråt går de ut för att fira tillsammans, men det dröjer inte länge förrän Carly får nya besked som avgör restaurangens framtid.
 
"Boiling Point – på liv och död" får premiär onsdag 29 maj på SVT Play. Samma dag blir även långfilmen "Boiling Point" åter tillgänglig.
 
Något att hugga in på i väntat på säsong 3 av "The Bear" i sommar, kanske? Se trailern nedan:
 
| 24 maj 2024 12:30 |