Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 mars 2019 | 19:55

Uppföljaren till "Edge of Tomorrow" är officiellt på gång - igen

Tom Cruise och Emily Blunt väntas återvända.
Live, die, repeat. "Måndag hela veckan"-scenariot funkade förvånansvärt bra för science fiction-filmen "Edge of Tomorrow" från 2014. Och även om vi hört mycket snack kring en planerad tvåa sen dess, har det stått ganska still. Fram till nu.

Variety skriver att Warner Bros officiellt går vidare med en uppföljare. Manus skrivs av Matthew Robinson, med tittlar som "The Invention of Lying" och "Monster Trucks" på sitt CV.

Doug Liman regisserade originalfilmen, som byggde på japanska romanen "All You Need Is Kill". Den följde en man som kastades in i en utomjordisk invasion - bara för att dö om och om igen. Det är inte klart hur uppföljaren ska bygga vidare på historien, men både Cruise och Blunt väntas komma tillbaka i sina roller. 
 
Nyheten innebär dock att man har skrotat ett tidigare manus, som Doug Liman kallade för "revolutionerande" och som skulle bli både en prequel och en fortsättning. I en intervju från 2017 sade regissören också att filmen skulle heta "Live Die Repeat and Repeat", vilket vi hoppas var ett dåligt skämt.
 
Vad tyckte ni om den första filmen? Ser ni fram emot mer? Kommentera nedan.
| 1 mars 2019 19:55 |