Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 augusti 2017 | 15:06

Nytt klipp och poster inför "Riverdale" säsong 2 osar död och drama

En kort trailer och en poster förbereder oss på en mörk säsong och en stor uppgörelse mellan ungdomarna.
Två månader inför den nya säsongen släpper "Riverdale" en trailer och en poster och det hela osar drama. På affischen har vissa av bokstäverna i Pop's Diners neonskylt slocknat så att det enbart står "DIE". I klippet verkar alla vara på krigsstigen.
 
 
Säsong 1 slutade med en cliffhanger och trailern visar Archie med en pistol i handen. Samtidigt verkar Betty bråka med sin mamma och Jughead är sitt vanliga ångestfyllda jag.
 
Pop's Diner har hela tiden varit en trevlig plats för umgänge, men med orden "DIE" på skylten i samband med den mörka trailern kan vi ana att matstället blir en viktig plats för en stor uppgörelse. Det är i vart fall tydligt att "Riverdale" kommer att fortsätta att bjuda på drama, drama, drama mellan karaktärerna.
 
 
Det är lätt att bli fast och sträcktitta på hela första säsongen. Mystiken och mordfallet i den lilla staden känns inspirerat av "Twin Peaks" men allt är förpackat som ett smarrigt tonårsdrama. Se de första 13 avsnitten på Netflix innan säsong 2 landar den 11 oktober.
| 18 augusti 2017 15:06 |