Serie

Skribent

MovieZine

4 april 2023 | 15:30

Månadens premiärer på HBO Max - här är höjdpunkterna

Elizabeth Olsen spelar dödlig hemmafru i nya miniserien "Love & Death", en av månadens premiärer på svenska HBO Max. Här är hela listan!
Sista kapitlet för Barry, mer "Fboy Island" - och Elizabeth Olsen gör sig redo för en blodig grannfejd. Nu presenterar HBO Max månadens nyheter i streamingutbudet. Här ingår också en rad filmklassiker så som "Superman" och "Citizen Kane". Kolla in alla premiärdatum nedan.
 
 

FBOY Island Danmark - 2 april

 
Realityserie. Tre kvinnor åker till en exotisk ö för att hitta kärleken bland 16 killar. Ena hälften är självutnämnda Fboys som inte letar efter kärlek, utan bara är där för pengarna. Den andra hälften är Nice Guys som precis som tjejerna hoppas på ett seriöst förhållande. Den danska versionen drog igång i helgen och får totalt tio avsnitt.
 
 

#BringBackAlice - seriestart 14 april

 
Samhället i trippelstaden i Polen skakas när en populär influencer, Alicja Stec (Helena Englert), plötsligt försvinner. Efter ett års sökande hittas en tonårsflicka under mystiska omständigheter, men flickan minns nästan ingenting. Polsk thrillerserie på sex avsnitt, varav två släpps på premiärdagen.
 
 

A Black Lady Sketch (säsong 4) - 15 april

 
Den Emmy-belönade serien är tillbaka med sin fjärde säsong. Kvinnorna bakom komediserien "A Black Lady Sketch Show" använder relaterbara situationer och aktuella händelser som grund för innovativ underhållning i sketchformat. Originaltrion består av Robin Thede, Gabrielle Dennis och Skye Townsend.
 
 

100 Foot Wave (säsong 2) - 17 april

 
I den adrenalinfyllda andra säsongen av dokumentärserien "100 Foot Wave" reser vi tillbaka till Nazaré, Portugal, med stopp på Hawaii och Kalifornien. Den här säsongen följer vi den stora surflegenden Garrett McNamara, andra världsklass surfare och några överraskande nykomlingar, när de fortsätter att utmana sportens gränser och sina egna kroppar och sinnen.
 
 

Barry (säsong 4) - 17 april

 
Komediserien "Barry" är tillbaka med sin fjärde och sista säsong. Bill Hader spelar huvudrollen och står för regi. I säsong fyra hyllas Cousineau (Henry Winkler) som en hjälte när Barry (Bill Hader) blir arresterad vilket leder till chockerande konsekvenser.
 
 

Para – We Are King (säsong 2) - 17 april

 
Ibland är katastrofen bara ett beslut bort. "Para - We are King" följer fyra unga kvinnor i Berlin-distriket Wedding på jakt efter lycka i en värld där gränsen mellan ljus och mörker är otroligt svag. Den tyska dramaserien får totalt sex avsnitt. Två släpps varje vecka.
 
 

Somebody Somewhere (säsong 2) - 24 april

 
Serien följer Sam (spelad av Bridget Everett), en riktig Kansas-tjej på ytan, som bakom fasaden kämpar med att passa in i sin lilla hemstad. Sam sörjer förlusten av sin syster och har svårt att acceptera sig själv och sin omgivning. Under säsong två påminns vi om att även roliga familjer är svåra att ha att göra med.
 
 

Love & Death - seriestart 27 april

 
Dramaserie med Elizabeth Olsen och Jesse Plemons i huvudrollerna. Den sanna historien om två gifta par som tillhör samma kristna församling och lever ett lugnt småstadsliv i en liten stad i Texas... tills en otrohetsaffär får någon att plocka upp en yxa. Tre avsnitt (av sju) släpps på premiären.
 
 

Headless Chickens (Pollos sin cabeza) - premiär 28 april

 
Den spanska fotbollskomedin, skapad av Alex de la Iglesia ("30 Coins") och Carolina Bang ("The Last Circus"), följer fotbollsagenten Alberto Martín Ruiz, känd som "Beto", när han lämnar sitt bekväma liv som anställd hos ett stort fotbollsföretag för att starta eget företag. Alla 7 avsnitt släpps på premiärdagen.
 
 

Övriga premiärer i april:

 
Ben 10 vs. The Universe: The Movie – 1 april
Royal Crackers – 3 april
The Walking Dead säsong 11C – 3 april
Ocean's Eleven – 7 april
Ocean's Twelve – 7 april
Ocean's Thirteen – 7 april
Ocean's 8 – 7 april
Superman (1978) – 7 april
Mummies – 8 april
Jason Isbell: Running with Our Eyes Closed (documentary) – 8 april
2 Days säsong 2 – 11 april
Citizen Kane – 14 april
Dave säsong 3 – 19 april
The Show – 21 april
1341 Frames of Love and War (dokumentär) – 26 april
The Dog House säsong 4 – 27 april
The Last 10 Years (japanskt drama) – 28 april
Deliverance – 28 april
Mortal Kombat Legends: Snow Blind – 28 april
Vengeance Is Mine – 28 april
| 4 april 2023 15:30 |