Serie

Skribent

MovieZine

25 januari 2021 | 14:30

Nya filmer och serier på Disney+ i februari 2021

"Mupparna" dyker upp, en ekorre får superkrafter - och så lanseras Star med massvis av nya filmer och serier.
Fem säsonger av tv-klassikern "Mupparna", Marvel dokumentärserie "Behind the Mask" och den nya familjefilmen "Flora och Ulysses" - det är några av höjdpunkterna på Disney+ i februari. 
 
 
Men den allra största skörden av premiärer har ännu inte offentliggjorts. Så om listan med månadens premiärer ser något skral ut, vänta bara. Om några veckor lanseras Star, som förväntas dubbla antalet filmer och serier på Disney+. Vi vet dock redan nu att "Family Guy" och några andra titlar dyker upp. som en del av den nya "vuxensektionen":
 

Nu kommer Star

 
Den 23 februari kommer Star på Disney+, ett nytt varumärke vid sidan av Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic och Disney. Star kommer att innehålla tusentals timmar av tv-serier och filmer från flera av Disneys studior, bland annat ABC, FX och 20th Century Studios.
 
Mer information om Star kommer upp här på MovieZine närmare lanseringsdagen.
 
 

Mupparna (säsong 1-5)

 
Det är dags att välkomna Mupparna in på scenen! Följ med Kermit, Miss Piggy, Gonzo, den Svenske kocken och många fler karaktärer i denna klassiska varieté-show från 1970-talet. Showen kombinerar originallåtar, sketcher och gästframträdanden. Alla 120 avsnitt blir tillgängliga 19 februari.
 
 

Flora och Ulysses på äventyr

 
I februari kommer också Disneys ”Flora & Ulysses”, ett nytt komediäventyr baserat på boken om 10-åriga Flora – ett ivrigt serietidnings-fan och självutnämnd cyniker vars föräldrar nyligen har separerat. Efter att ha räddat en ekorre som hon döper till Ulysses upptäcker Flora till sin stora förvåning att han besitter unika superhjältekrafter. Premiär 19 februari.
 
 

Nya filmer i februari

 
Marvel’s Behind the Mask (12 februari)
Rodgers & Hammerstein’s Cinderella (12 februari)
Flora & Ulysses (19 februari)
De magiska skorna (19 februari)
De magiska skorna kommer tillbaka (19 februari)
Myth (26 februari)
 

Nya serier i februari

 
Gordon Ramsay: På ny mark: Säsong 2 (5 februari)
Miraculous: Ladybug och Cat Noir på äventyr: Säsong 3 (5 februari)
Enfaldiga experiment: Säsong 1–6 (12 februari)
Inside Pixar: Säsong 1 (12 februari)
Mupparna: Säsong 1–5 (19 februari)
Mickey Go Local: Säsong 1 (26 februari)
 
Ett abonnemang på Disney+ kostar 69 kr i månaden eller 689 kr för ett helår. Men passa på, i februari höjs priset till 89 kr i månaden. Läs mer och börja streama på disneyplus.com.
| 25 januari 2021 14:30 |